Al uw reserveringen op één plaats

Al uw reserveringen op één plaats en houd overzicht op de reserveringen die binnenkomen via kanalen zoals:

  • De speciale website: Restaurants by AccorHotels
  • De AccorHotels app
  • Uw eigen mini-website (door de ResDiary booking widget te integreren)
  • Faebook en twitter (met een speciale reserveringsknop)
  • Telefonische reserveringen
  • Walk-in reserveringen
  • Prive kanalen voor speciale evenementen en klantensegmenten

 

Een white Label systeem

Behoud uw onafhankelijkheid en de unieke identiteit van uw restaurant.

U heeft volledige controle over de gegevens van uw klanten, en ResDiary helpt u om deze te gebruiken. Alle post-reserverings- en pre-aankomst e-mails kunnen worden aangepast met uw eigen foto’s, kleuren en teksten.

Budget-vriendelijke prijsstelling

Budget-vriendelijke prijsstelling

Controleer uw budget door een van onze vaste geprijsde abonnementen te kiezen en bespaar geld door uw rechtstreekse reserveringskanalen voorrang te geven.

Uw restaurant is onze prioriteit

Uw restaurant is onze prioriteit

De Restaurants by Accorotels website is 100% gewijd aan de F&B activiteit van de groep en geeft extra zichtbaaarheid aan de speciale promoties via alle AccorHotels communicatiekanalen.

Importeer uw database

Importeer uw database

Bespaar tijd door uw database snel en gemakkelijk te importeren, en wij helpen u door deze voortdurend te verrijken.

Bespaar geld

Met ResDiary hoeft u geen commissie te betalen voor de reserveringen. Wij doen alles wat mogelijk is om uw rechtstreekse reserveringskanalen voorrang te geven.

Laat het promoten van uw restaurant niet meer aan andere websites over. Met ResDiary’s geavanceerde promotiefuncties, kunt u zelf aanbiedingen maken voor een bepaalde periode en beslissen via welke kanalen u deze wilt promoten (social media, uw eigen website, emails).

Een persoonlijke service

Een persoonlijke service

Ons platform bewaart de voorkeur van de klant en reserveringsinformatie voor toekomstige boekingen. Gedetailleerde bestedingsrapporten van de klant zorgen ervoor dat uw team de gasten een volledig gepersonaliseerde service kan bieden.

Onafhankelijk beheer

Onafhankelijk beheer

Ons programma werkt autonoom om uw reserveringen en het indelen van uw shifts in real-time in uw restaurant te beheren. Altijd en overal beschikbaar op ieder beeldscherm.

Een betrouwbare oplossing

Een betrouwbare oplossing

Houd de systeemupdates in de gaten. We werken altijd aan nieuwe manieren om de ervaring van uw klanten te verbeteren.

Een autonome en effectieve oplossing

Ons systeem is geheel afgestemd op de behoeften van uw restaurant en heeft u met onze tools de totale controle..

Beheer eenvoudig al uw reserveringen en tafels in real-time via uw computer, tablet én smartphone. Uw tafelbezetting kan op 3 verschillende manieren worden afgebeeld: in het rooster, op de plattegrond van uw restaurant en in de lijst van reserveringen.

ResDiary is gespecialiseerd in yield management tools, waardoor u optimaal gebruik maakt van de mogelijkheden van uw restaurant. Het houdt rekening met keukencapaciteit en front-of-house mogelijkheden, terwijl de automatische tabelverdeling verbeterd wordt om ‘verloren ruimte’ te elimineren en u te beschermen tegen overboeking. Hoe? Het systeem implementeert intelligent een reeks regels wanneer een boeking intern of online wordt gemaakt.

Een complete marketing oplossing

Maak uw eigen marketing campagnes om uw restaurant te promoten!

Met een database die rijk is aan klantgewoonten en voorkeuren, kunt u doelgerichte e-mailcampagnes maken en een volledig gepersonaliseerde service aanbieden.

Verhoog klantloyaliteit met post-reserveringen en pre-aankomst e-mails, nodig ze uit om reviews te geven en communiceer direct met hen indien u dit wenst..

Gebruik onze intuïtieve rapportage- en statistiek-genererende tools om de impact en het succes van campagnes en promoties te meten.

 

 

 

Gemaakt voor restaurateurs door restaurateurs

Gebruik de kracht van ResDiary om de dagelijkse routine van uw restaurant te vereenvoudigen en zorg ervoor dat uw gasten weer terug komen.

Met 7.000 restaurants in 57 landen die al voordeel halen uit het systeem, helpt ResDiary elke maand meer dan 10,7 miljoen couverts te beheren.

Waarom nog langer wachten?

Klik op onderstaande link en begin met het opbouwen van uw diary!

Nu aanmelden!