Effektiv håndtering av bookinger

Skap en jevn flyt ved hjelp av vårt on- og offline verktøy. Laget for å harmonisere serveringen med kjøkkenteamet. Maksimer kapasiteten med smart bordoptimalisering, som er tilgjengelig på PC/Mac, iPad og smarttelefon. Noe som gir deg optimal kontroll over dine bestillinger.

Les mer... ->

Tiltrekk deg gjester

ResDiary får besøkende på internet til å bli dine gjester via en rekke måter å bestille på nettet. Det gjør at du raskt og enkelt bestille fra ditt nettsted, sosiale medier og portaler.

Les mer... ->

Få mest mulig omsetning

Vi gir deg verktøyene for å maksimere avkastningen, motvirke dyre No-Shows, skaper nye inntektskilder og oppmuntrer gjester til å komme tilbake – reduserer avhengigheten av dyre tredjepartssider.

Find out more ->

Utvid rekkevidden

Dra nytte av din gratis oppføring på vår mobiloptimaliserte portal, ResDiary.com og appen ResDiary Now.

Find out more ->

Din egen markedsstrategi

Ta kontroll over din egen markedsføring med det innebygde verktøyet og våre eksperter for hånden. Bygg lojalitet ved å lage din egen database og registrere kundepreferanser i det integrerte CRM, for å oppmuntre til gjentatte besøk.

Find out more ->
En komplett løsning for din restaurant

En komplett løsning for din restaurant

En sømløs bookingsprosess, markedsledende bordhåndtering og verktøy fro optimalisering av inntekter, samt en rekke markedsføringsalternativer som hjelper deg med å maksimere avkastningen.

Lær mer
Få flere gjester

Få flere gjester

Trenger du et ekstra boost? Genererer flere ekte kundeanmeldelser per bestilling enn noen annen portal; Vi vil øke mengden av verdifull informasjon om din restaurant på nettet.

Lær mer
Kontakt våre eksperter

Kontakt våre eksperter

Hemmeligheten til vår suksess er ikke bare vårt fremragende reservasjonsssystem med omfattende funksjoner, men også teamet med eksperter som har lang erfaring fra restaurant- og utelivsbransjen.

Lær mer

Hvorfor ikke la oss vise deg mer?

Klikk lenken under for å be om en demo.

Be om en demo